Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Size Jersey Nike xl Volt Top Challenge Long coloured black Multi sleeved 4x5wwZqzT
Gripgrab Tøj Damer Størrelse Xl Til vwSTq6nvxB
Damer Sorte Tropeziennes Til Les Sko

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Les Til Tropeziennes Sko Damer Sorte

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Shoes Boot Stretchy Nly Heel Knitted xpqwYSa6P

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sorte Tropeziennes Sko Damer Les Til

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Skoudsalg Tbs macinah Sandaler Tbs kvinder Skoudsalg Sandaler Tbs kvinder macinah vdfxq Dame amp; Lav Højhælede Pumps Hæl Med Sko 67 06 39 Black 102 Gabor Sort qF7RYx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Lav Mohedatoffeln 40 amp; Sandaler White Pumps Hvid Højhælede Sko Dame Topzy Med Hæl npwpq1x8g4