Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

r Decode Versilia Retrosuperfuture Solbriller 6g5 FqtPw1
Emporio Solbriller Emporio Ea4114 Armani Emporio Solbriller Armani Armani Solbriller Ea4114 Ea4114 0CZwqpA
Design Asos Black Loafers Moment Leather

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Loafers Moment Asos Black Design Leather

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Giorgio Ar6078 Solbriller Solbriller Giorgio Solbriller Giorgio Ar6078 Armani Armani Ar6078 Armani fxCEqEwT

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Loafers Design Black Leather Asos Moment

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Australia Quay Qm Solbriller Coolin 000436 0wqdxBz Randolph Solbriller Randolph Engineering Engineering Concorde O1wHx6gW8q

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sunglasses Eyepetizer Metallic Eyepetizer Jeremy Jeremy Tq6xHtw05