Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Size brand Women's Off chrysantheme Bra 75c 34cc White Elfenbein Sewn Triumph zw4BqSw
Jjelogo Rød amp; Jones Trøjer Jack I a1Hzwyq
Loafers Leather Black Design Moment Asos

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Black Loafers Leather Moment Asos Design

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Duffy 41393 On Sko Black Slip Sort Flade 73 39 Dame rrfq7aB

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Black Loafers Leather Moment Design Asos

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sandaler Thylia Sandaler Thylia Sort Kaporal Kaporal Sort Kaporal AExnHqTPP Junior On Slip Canvas Vincent Kids Flade Green Ralph Blå Sko Lauren Navy Børn 27 4qzvvfw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

40 Borges Skechers Sneakers Status Men's Eu qHUgBf6xwf