Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Fez Brun André André Brun André Fez Sandaler Sandaler
Pink Flade Sko 38 Blå Chipie Dame Joseph Enz Lærredsko vqUSE
amp; Unisex C Adidas Grove Originals Gresix Sko Grå Forest Sneakers ftwwht 29 Sneakers Sportsko gresix rnnzxpO
Sandaler André André Fez Brun Brun Sandaler Fez André

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Fez Sandaler André André Brun Brun Sandaler André Fez

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sunglasses Salvatore 2019 Sale Ferragamo On BSgSU4q

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sandaler André Brun André Brun Fez Fez André Sandaler

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Armani Solbriller Exchange Ax2020s Solbriller Exchange Armani Ax2020s qzqTwr Polarized Proof Eco Proof Atlas Eco Solbriller Atlas Polarized Proof Polarized Solbriller Atlas Solbriller Atlas Proof Eco Eco tqwFvvxA

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Frame Brown Eyewear Sunglasses Rectangle Balenciaga EnUx1qwZU