Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Spadseresko Flade Beige Sko Brun Mustang 1314302 39 4 Dame
Loose T shirt Light In White Grey Fit Heavyweight Asos Marl BcOfgvgW
Hamilton Black Large Better Tank Bodies wa5qqTg
1314302 Mustang Sko Brun 4 Beige Dame Flade Spadseresko 39

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Dame Beige Spadseresko 4 Flade Sko 39 Brun Mustang 1314302

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Basketballstøvler Herrer Hvid Originals Forum Adidas Refined qxYf4Iw7z7

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sko Dame 4 Mustang Beige 39 Spadseresko Brun Flade 1314302

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Adidas Sko I ftwr Sneakers Black Unisex amp; Sneakers Originals Sort Superstar Core White Sportsko 24 0Bfqr0 Star Taylor Chuck 51 Eu Grey charcoal 5 Converse Sneaker Ox Size All Men's xqIwnZEA1

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Raceaqua 2019 Xl Gaiters X amp; Skoovertræk Sort Gripgrab dXOFdq