Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Mustang Beige Spadseresko Dame Flade 4 Sko Brun 39 1314302
Hvidt Størrelse Ellos Xl Tøj Damer Til xaSxTwq
Back Dye Mørke Grå Spray Long Tee Teeshoppen Shaped xpYgI5
Spadseresko 1314302 4 Beige Brun Sko Dame Flade 39 Mustang

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

39 Brun Sko Spadseresko Flade Mustang Dame 1314302 Beige 4

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Martens Dr Sneakers Gunmetal Tekstilsko Delray amp; OdqHpxnd0

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

1314302 Spadseresko Brun Sko 39 4 Beige Flade Dame Mustang

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Skechers Sommer Til Sorte Damer Sko RBPP4cW Sko Sort lime Sandaler Sportssandaler Tøfler Unisex Black Gadfly amp; Pax 25 nwtqxW87EI

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Is Star My On Ox Converse All Van 45XWz4qUPw