Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Tailored Checked Galles Trousers De Prince Pimkie 0A5pqw5
marine neonorange Präsentationsjacke S Performance Jako Weiß qBZFwHnBt
Beige Wu Damer Vanessa Til Sko

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Damer Wu Sko Beige Vanessa Til

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Hjemmesko Stone Tøfler Sandaler Sko Osby Unisex Shepherd Lave 26 amp; Brun YFqwOnp

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Beige Til Wu Vanessa Sko Damer

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Uk Trainer 32 Brown 8 Dunkelbraun Mustang top Hi Mens TAwH7OT8qU Kickers Zelou Child Walking Uk Babies' 5 Shoes Unisex Size Baby Beige 2 rwq1CrE7

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Derby Eu 44 Franson Men's 5 Clarks Plain Yxp6twpO