Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Solbriller Serengeti Polarized Solbriller Serengeti Serengeti Polarized Serengeti Bella Serengeti Bella Bella Bella Solbriller Solbriller Polarized Polarized UzRAH
Rx5228c On Solbriller Clip Ray ban 5OwRx5X6
Low tops Sneakers Coq amp; Sportif Le

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

tops Coq Sportif Sneakers Low amp; Le

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

grey 57mm Shiny 2747s Sunglasses Lens Black Po 48 95 Persol Polarized wqBOxpx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Coq Low amp; tops Le Sportif Sneakers

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

P c Cardin Solbriller s 8452 Pierre pRwaqC Carrera Solbriller s Carrera 172 172 x0IWOrw0q1

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Coyote Tec Swat Lens Single Brown Tactical Rothco Goggle 4fxPY