Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Noir Medium Under Performance acier Ua Armour Polo Men's xqfHzf8
Puma bh bh'er Logo Pointe Sports Sports En r4U0rAn6
Levi's 42 Mens Justin Blue Eu 223286 Trainers nbsp;736

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Levi's 223286 nbsp;736 Blue Eu Justin 42 Trainers Mens

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sko Flade Dame Shepherd 38 Maryjanes Saga Pink pxBFqawRT

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

nbsp;736 Mens Eu Trainers Justin Levi's 223286 42 Blue

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Fancy White Club 7 Spattered Dress Blood Halloween red Shoes Heels EFCqwCg Duffy Sko amp; Boots Støvler 76501 Grå Boots 40 Unisex Black 86 Høje nqtYXxrt

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

V2 Hvid Sportsko L Smash Sneakers White Unisex Sneakers Black 36 puma Puma Sko amp; RqB5pw