Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Smith Smith Founder Slim Solbriller Founder Slim rrqRP
Transparent ban Size blå Men One Ray Sunglasses Crystal 0rb2168 Z7q1HF
Damer Grønne Sko Trash Super Til

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sko Trash Til Super Grønne Damer

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sportif André Sneakers Sneakers Brun Sportif André André Brun Sportif Sneakers q0ZxCC1

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Trash Super Grønne Sko Til Damer

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Adults' Asics Sneakers 5 White Unisex Sakurada 42 Eu 0150 7 white Uk ErqtrB Med Sportsko Højt Khaki 36 73 Duffy amp; 42060 Brun Skaft Sko Dame Sneakers qTnBO0

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Women's Geox Closed Sandals Vega 39 D Wedge Eu 7PqwdrPS