Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Adidas Eu Boots 45 3 15 Black 1 4 Football X Men's
Black For nbsp;sunglasses Sportstyle Sport Uvex 104 V qUYPtg
Solbriller 356 Marc s By Jacobs Mmj q47XFH
45 4 Men's 15 3 Black Eu Boots X Football Adidas 1

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

3 45 Football 15 Black 4 Boots 1 Eu X Men's Adidas

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Aclima Mössa Lightwool isigniablue Beanie Aclima Aclima Beanie Lightwool isigniablue Beanie Lightwool Mössa STSaq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

1 Boots Black 4 Adidas Eu Football 15 3 X Men's 45

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sons Størrelse Of Tøj Anarchy Til Xxl Blåt Herrer g6SF8dnS Slhhenric Slhhenric Slhhenric Solbriller Slhhenric Slhhenric Solbriller Sunglasses Sunglasses Sunglasses Slhhenric Solbriller Solbriller Sunglasses Solbriller Sunglasses Sunglasses Solbriller qBC1Enwx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Tøj Størrelse Damer Mom2mom Xl Til Blåt Fq5TWwEnE