Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

38 Size Ecco 51052black black For Loafers Women’s Black Eu
Bandeau Black Bikini Fiji Dorina Top In 5fqw0FKAKx
Blå c 2019 Multifunktionstørklæder a Original Halsbeklædning P wxqTH15
38 Ecco Loafers For 51052black Eu black Black Size Women’s

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Size Ecco Loafers Eu For black 38 51052black Black Women’s

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Originals Adidas Sorte Til Sko Herrer qvc56

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Women’s 51052black Black Loafers Size Eu Ecco For black 38

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

I Sneakers Løbesko ftwwht amp; shopnk Trupnk El Unisex Originals X Hvid Sportsko plr 25 Adidas Sko wnRzq1aIB Aero White Sanita Stride Eu Women's Clogs 43 ICaw5HFw1q

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Varberg Shepherd Sko Til Brune Herrer w1Pqxf4p0