Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Women’s Black 38 For black 51052black Size Eu Loafers Ecco
Uld Joha Bluse I Stribet Langærmet xAITaA
New Hoodie Navy Pocket In With Look rr5Tq8
Women’s black Loafers For Eu 51052black Size Ecco Black 38

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Size 38 Ecco Loafers Eu Black Women’s 51052black For black

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Nike Til Herrer Sorte Mercurial Sko 1XRfRnvx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Loafers For black 51052black 38 Ecco Women’s Size Eu Black

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Vibrant 34 Jack Akka Texapore Fritidssko Blue Mid Wolfskin 8Xq1wxqC Heeled Flare Sage Floral Plaited Co Wren Sandals q8AwEKtR

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Paraty Paraty Havaianas Havaianas Solbriller Solbriller l l gIwB6Uqx