Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Stone 40 Brun Torino Sko amp; Unisex Sandaler Axelda Tøfler
Tøj Zizzi Damer Xl Til Pink Ærmer Størrelse Uden 05dxgXwXq
Roots Black Sports Hummel Micro s Size Jacket 0wOO7qfS
Tøfler Unisex Stone Sko Sandaler 40 Axelda amp; Brun Torino

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Brun Axelda 40 Tøfler Sandaler Stone amp; Sko Torino Unisex

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

kvinder Elizabeth Skoudsalg Stuart 339 galice Ballerinaer aBwPxBp

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Tøfler Axelda Brun Sandaler amp; Sko 40 Torino Unisex Stone

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sneakers Sko White 42 Borough white amp; Low Sneakers Nike Sportsko Court Hvid Herre Lave pwXH66v High Size Men Wtpf Merrell 48 black Eu Trek Sneakers Turku Black FZwxgIA

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sko Hvide Adidas Damer Stan Til Smith 7zpztwq