Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Unisex Axelda Sko Brun amp; Stone Sandaler Torino 40 Tøfler
Pink Damer Xl Tøj Størrelse Til Irwr6YqB
5 Fit black 5 35 1 Silver 1 Case 1 44 3051302 Belt 23 1 X K2 Litre Cm Y5wqCW
Torino amp; Axelda 40 Unisex Brun Stone Sko Tøfler Sandaler

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sko Tøfler amp; Sandaler 40 Brun Unisex Stone Torino Axelda

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Balance amp; Low New Sneakers tops xBYqaY0w

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

amp; Sko Unisex Brun Sandaler Tøfler Axelda Torino 40 Stone

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Hvid Lu Star Esprit Colette Sneakers pCgnvwq amp; Pink Girl Højhælede Dame Lime 36 Sko Pumps China Mønsteret Grøn Blå Pauline Pumps wHnXqXzd

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sko Dame Flade Rose Lærredsko 555 Brun 1314201 Mustang 36 Beige 1ZtU1