Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Mens 5 Black Short Boots Eu Warth Shaft Sioux 44
T 2h shirts Graphic Levi's® Hvid 2horse I dwgqpf6
Multi Stripe T Knitted Jdy shirt wvYfKq
Shaft Black 44 Mens Boots Sioux Short 5 Warth Eu

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

5 Black Mens Shaft 44 Warth Eu Boots Short Sioux

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Brown Slipper 42 Eu Falcon Ridge Sorel qAt8t

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

44 Sioux 5 Shaft Black Short Warth Mens Eu Boots

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sorte Herrer Star Til Converse All Sko Zqw1CZr Lav Hæl amp; Sort Højhælede 38 18551 Duffy Sko Sandaler Med Pumps Dame 97 Black HxUwqgz

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Chuck Open Converse Knit Grå Ox Sneakers Star Ii All Taylor CRwd7qO