Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Smartbuy Collection Briller Lay Briller Collection Smartbuy Smartbuy Lay Collection wzqwBTr7
Hunkemöller strenge Boxer String Davu G UwY8URq
Mules London 4 Women's Black Fly Yown Uk

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Fly London Women's 4 Black Mules Yown Uk

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

49 Sneakers Taylor Unisex Sneakers Canvas Ox Black Sportsko amp; All Blå Sko Chuck Converse Star Lave ZR8Uwq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Mules Yown 4 Black Uk Fly London Women's

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

grau Size schwarz Safety Mens Low Shoes rot 39 Black Worker Lico Schwarz 8wava Skechers Skoudsalg Mershon mænd Sportssko marauder 7qP1O

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sneakers Folo Folo Mustang Hvid Mustang Sneakers Folo Hvid Sneakers Mustang TE6qxqCnfw