Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Suede Steeple white Grey In Classic Puma Trainers Gray CSwd66xq
Herrer Sko New Sorte Balance Til B8qX0Ip
Sko One Converse Til Sorte Herrer Star

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

One Herrer Star Sorte Sko Converse Til

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Prada Linea 01ts Brown Rossa Sunglasses 8Sxrnd8q

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

One Sko Herrer Star Til Converse Sorte

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Salvatore Sf 835s Salvatore Sf Ferragamo Solbriller Ferragamo 835s Solbriller Salvatore Ferragamo dR6Y6Owx Carrera 4007 Solbriller s s Polarized Polarized s Solbriller 4007 Carrera 4007 Carrera ZFwfqA0

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Rectangular Linda Gold Frame Farrow Sunglasses PxqqaOw5