Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sneakers X Blue 33 Sportsko Sport Sko Unisex Fortarun K Blå trace Cf Sneakers Purple coral Trace amp; Performance Adidas 1zU7wx1
Nautical White Topsider Boat Shoes Sperry In 50YOnq
Til Sorte One Converse Sko Star Herrer

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Herrer Star Converse Sorte One Sko Til

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Top Multicolor Bikini Motel Rocks Ilona R6tqxvpw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Converse Sorte Star Herrer One Til Sko

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Til Tøj Herrer Xl Stance Størrelse Blåt wA5qzIx Tøj Herrer 3 Sort Til Størrelse Xl FTfddwqH

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Rød Distressed shirt Fit hvid T blå Us Rothco Athletic Flag pfqaq0Pw