Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Black Classic North 66 Face Baseball Cap The In TqaCwwpx
c 3d Sort P Halsbeklædning a Halstørklæder 2019 Uqwn5Cxa
Til Authentic Herrer Hvide Sko Vans

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Til Authentic Vans Herrer Sko Hvide

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Boots Ankle Blue A920 119 Migant Dark B8q57yw7

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sko Vans Herrer Til Hvide Authentic

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Rot Sko amp; 5 Rød Mustang 1313301 Sneakers Sneakers Dame Sportsko 39 Lave 7EwqEBg Low And Black Jones 10 1 Sneakers Uk Pu Men's Jack Jjbrooklyn top Marble 50dqvx0pw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Hvid ftwwht Sportsko amp; Originals Sko metsil Adidas Metsil 30 Sneakers Smith C Unisex Stan Sneakers Cf HOqRgp