Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Polarized Jim House Solbriller Maui Sea t8dwqdS0
Emporio Armani Armani Emporio Ea4116 Armani Solbriller Solbriller Ea4116 Solbriller Emporio Armani Emporio Ea4116 50zwqFUx
Sko Til Authentic Hvide Herrer Vans

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Authentic Til Herrer Hvide Vans Sko

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

harry Sneakers Pepe mænd Sand Jeans Skoudsalg PwxAqv6

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Authentic Til Herrer Hvide Sko Vans

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

046902 Med Sandal Xti Sandaler Rem ca Brun RzqnwX45xw 39 Women nbsp;slipper Fs160401 München Beige Eu Catwalk qFX4wx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Uk Sandals 4 clear 37 Pleaser Transparent Heels Women's c Lip106 Eu m xp44wzBX1q