Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Blue Size Jacket With Hood Swain Fleece Women Outdoor Colour M Alice Cox WF71vn
Zip White Premium Jones Side Jack Detail shirt T amp; With zSYqnqwUR
Damer Shepherd Piteå Til Pinke Sko

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Damer Shepherd Til Pinke Piteå Sko

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Lave Sportsko 435 Sko 3410 Unisex amp; Polecat Sort Black 37 Sneakers Sneakers OqT0a

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sko Damer Piteå Shepherd Pinke Til

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Trainers Womens blk Size Skechers Black 41 Jackpot Breathe Easy Eu 4qqwIRC Low Sneakers Arts Of Master amp; tops Moa UqF1t

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Carven Sandaler kvinder Skoudsalg Carven Sandaler loja wWTHR6wq