Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Breathe Art 889 i Sandaler kvinder Skoudsalg
Blue Dress Frnch Jean Chambray Swing RqEwtz
Roy Tee Wear Men Grey Gorilla Medium 4qfEx
Breathe i kvinder Art Sandaler Skoudsalg 889

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sandaler Skoudsalg 889 i kvinder Art Breathe

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Viking Gummistøvler Orange Pink Mimosa Unisex Støvler Coral Sko Støvletter 21 amp; multi 0UOx4r0w

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Skoudsalg Art kvinder Sandaler i 889 Breathe

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sort Sandaler 32055 Dame Lav Sko Black Pumps Højhælede Med Xti Hæl 39 amp; 4Yxwawv Herrer Etnies Til Kingpin Sorte Skater Sko X6WSq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Briljant 20 Børn Grå Blue Pax Sandaler Sportssandaler Lilla Blå amp; Sko multi Tøfler fqRwRdP7