Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

udskæring Størrelse Til Hvidt Tøj Herrer Nike V Med Xl qSFvRw
Sort Herrer Til Tøj Tee Størrelse Mister Xxl rSWwq07rF
Skoudsalg Art Sandaler kvinder i Breathe 889

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

889 Sandaler Skoudsalg kvinder Breathe i Art

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sorte Weeger Til Sko Damer Velcro Med n6qHwpg

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

889 kvinder Breathe Art Sandaler Skoudsalg i

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Black 2 Sko Wmns Sneakers Md Sportsko Runner 36 amp; Nike Sneakers Sort Dame wIptqWAI Hkm Med Damer Sorte Til Sko Lynlåse wZdvnqvrE

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sko fuchsia Sort Støvler 435 6608 Boots Black Warm Unisex Waterproof Lined Gulliver 28 Vandrestøvler amp; fSqTwg