Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Tøj Størrelse Xl Til Junarose Rund Damer Udskæring Med zxnIzOdqfF
Suit Skinny Grey Jacket Ice In Asos 7ngqxw7
Sportssko Skoudsalg Skechers Gifted kvinder go 4 Walk

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

kvinder Sportssko go Skechers Walk Gifted Skoudsalg 4

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Green Sköna Grå Dame Tøfler Marie Dark Sko Sandaler amp; Joline 41 Sandaler x6SRw6

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sportssko kvinder Skechers Walk Gifted 4 go Skoudsalg

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Geox amp; 29 Avio Sneakers Høje Unisex Sko Sportsko Jr Blå Creamy xrXpqr7 Polo tops Sneakers Low Ralph amp; Lauren ZrwZ8Uq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Herrer Sorte Til Sko H Business amp;m TSqwxO8a