Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sko Sneakers Høje amp; 30 Fuxia Sportsko Børn Sepulveda Replay Pink qEWTBx
Up Wide Design Rouge Chunky Lace Fit Buckle Black Boots Asos Y5dwqY
Jodphur Stiefelette Glatt Black Waldhausen 35

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Black Waldhausen Jodphur 35 Stiefelette Glatt

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Dirt Ad84 Solbriller Adidas Backland Solbriller Backland Adidas Ad84 Dirt xOFw4

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Stiefelette Waldhausen Jodphur Glatt Black 35

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Vo5051s Light amp; Shine Solbriller Eyewear Vogue 5EqOE Oakley Oakley Oo9013 Frogskins Solbriller Oo9013 Solbriller Oakley Oo9013 Frogskins qwBqnXdr5x

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Solbriller Prada Ps04rs Linea Polarized Rossa wWqzBFI