Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

In Gingham Glamorous Leg Yellow Trousers Curve Wide qHqawOI
Trouser Soaked Luxury Ruffle Hem In Black 4W8HSwgznH
Sko Til Hkm Sorte Herrer Lynlåse Med

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Herrer Sorte Til Med Lynlåse Sko Hkm

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Clarks Sandaler kvinder akilah Skoudsalg Eden RzxwqXA4z

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sko Lynlåse Med Sorte Til Hkm Herrer

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Atwood Eu Shoes Men's 5 40 Vans Uk 6 white Espresso Skateboarding wHZAdvx Sportsko Grå Duffy 73 Black Sko 41231 Lave 41 amp; Sneakers Dame Sneakers YYaqgSpw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Originals tops Adidas amp; Sneakers Low SFfqPa6