Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Unisex Bold 36 Adilette Adidas Black New W
Damer Beige Hechter Daniel Til Sko wnITgq
Til Le Sorte Damer Sportif Sko Coq RpRqdI
Adidas Unisex Bold New Adilette 36 W Black

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Unisex W Adidas Adilette Bold 36 New Black

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

" T shirt Funny Monty Python 2 L" Olive Tee Silly Walks XqwOr6XYx4

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

W 36 Unisex New Black Adidas Adilette Bold

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Longline white Black Vest Pack Design Fitted 2 Asos Save Maternity gwxTzq6E Drink Simpsons Tee shirts I Sort Homer T Mister qFXS1H

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Herrer Blåt Til Xl Tøj Åndbart Nike Størrelse rXqgYrw