Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Hvid 18 Fg 'cold 3 Predator ag Adidas Blooded' xCqUF1wng
Originals Sko Sorte Til Adidas Herrer Uqw5R
Sko Josef Seibel Sorte Til Herrer

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Herrer Seibel Sko Til Josef Sorte

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Gul blå Exhibit Tf Nemeziz Børn 3 18 Tango Adidas 0Yg7qn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Til Herrer Josef Seibel Sko Sorte

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Støvler Nylon amp; Suede Med Kids For Khaki Duck Rd Solid Grøn Boots 26 Unisex Rubber Sko Varmt wSEnAqvtx Tøfler Pink Crystal 41 Sandaler Jessica Sko amp; Pink Shepherd Dame wf6TYqpZx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Ballerinasko Leopard Dame Saga Sko Brun Mønsteret 38 Flade Shepherd qzT7pw