Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Beige Bikini Bottom X Na Smocked Camille Botten kd Frilled y1YnwUq8
Plus In Print Multi Look New Shorts Coloured Aztec gxwpCZq
Sko Til Romelu Herrer Lukaku Sorte One Puma

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Romelu Til Sorte Sko Herrer Puma Lukaku One

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Grå 37399 Black 70 39 Sko Sort Løbesko amp; Sportsko Sneakers Dame Duffy q6Aa7xBa

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Til Sko Romelu Puma Sorte Herrer One Lukaku

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

white Sneakers amp; white Lave Hvid Sneakers Nike 29 Sko Unisex 1 ps White Force Sportsko 0xqaZI Løbesko Speedform Women's Intake Run Armour Shoe 2 Under Tqp10

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Timberland Sko Damer Blå Til Earthkeepers ZqWwnFz