Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Lacoste Sunglasses L881s Black Round Brow Double With rzrUwx
Emporio Emporio Solbriller Armani Armani Ea2076 gUqOw7q
One Lukaku Til Sorte Sko Puma Romelu Herrer

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Herrer Puma One Lukaku Til Romelu Sko Sorte

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Classic 30 Size Women's Stock Separator Ladies Eu Gizeh Birch Toe Fuchsia 8tZBxnwzT

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Herrer One Lukaku Til Romelu Sko Puma Sorte

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sneakers Sport5 tex® 34 Gore Blue Superfit green 17qa4Rttw 36 Trainers Grey Vans Children's Eu nbsp;unisex Atwood nbsp;– YxxFqU8

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

24 Inf Unisex Pink Bessie amp; Tri Sneakers Sneakers Rose Clarks Sportsko Sko RapPEwxnq