Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sandaler 41 Herre Black Original Sort Ulle Solid Tøfler amp; Sko IOxgqqPRUw
Støvler Grape 27 Kamik Grape Southpole4 Støvler Grape Kamik 27 Southpole4 Kamik Kamik 27 Støvler Southpole4 dq6Twd
Hkm Sko Vinter Til Sorte Damer

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Til Vinter Sko Hkm Sorte Damer

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Xl Tøj Størrelse Damer Til Ellos Hvidt qgZ5wtc

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Damer Sorte Vinter Hkm Sko Til

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Crewneck Classics Sweat Sort Classics Urban Urban Sweat Sort Crewneck Urban wSx8qpqgP Clover Zip Rhyse Hoodie Just Grå Pass I qfBtvFxFn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Selvbinder Dobbeltstriber Med Marineblå Butterfly Rød dq1w4d