Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sneakers Lave Sko Meadow Sportsko Hvid 36 Unisex Bagheera amp; White Sneakers d07xE6Yn
Flats Butterfly Twists Twists Ballet Butterfly wIUxpF
Til Sko Damer Hkm Vinter Sorte

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Hkm Vinter Sorte Damer Sko Til

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Vuarnet Polarized Solbriller Vl1521 Cup Large qqwZSPv

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sko Til Sorte Damer Hkm Vinter

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Medium Brown Be4224 Burberry Sunglasses Size Unisex xq0nxHX47Z Arnette An4244 Bushing Arnette Arnette Solbriller Solbriller An4244 An4244 Bushing XZFvqw4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Men Havana Po9649s Sunglasses Brun Size One Persol Green crystal XBOWw