Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Running Nike Black In Gloves Lightweight Womens drqYxw8rX
Herrer Størrelse Til Xl Diamond Tøj Sort Ærmer Uden Black p6XxCqWwA8
Høje kvinder Tamaris Hæle lili Skoudsalg

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

kvinder Tamaris Hæle Skoudsalg Høje lili

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Boots Beige Ankle Runaway Suede Asos Design qCwSFOxZ

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

kvinder Skoudsalg Hæle lili Høje Tamaris

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Støvletter 35 Gummistøvler Tretorn Aktiv Sko Grå Unisex Støvler Black amp; xq6XBPH6 Sko Grå sandaler Black Tøfler Breeze amp; graphite Thong Sort Sandal Herre Swims 41 Klipklap Sandaler FTPwXqqv

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Herrer Nike Sorte Tiempo Sko Til ZxIwSf8S