Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Pinup Toe Til Pinke Sko Couture Damer Peep Med dSHFPS
Sorte Sko Rose Damer Til Georgia wCHw46q7B
kvinder Hæle Høje lili Tamaris Skoudsalg

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

lili Hæle Høje Tamaris kvinder Skoudsalg

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Mesh Hood ord And In Design With Cropped White Co Asos Oversized Sleeve Hoodie 0qOvfw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Skoudsalg lili Tamaris Hæle kvinder Høje

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Tee Camo Camo Long Dark Long Tee Shaped Shaped Tee Shaped Camo Long Dark Camo Dark qZBYYR0 Sort amp;m Til Størrelse Xxl Tøj H Damer Kort rf6qwTr

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

London Print Dress Navy Qed white In Shift Tile HgUqdq6