Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Converse amp; Sko All Kids Chuck Unisex Taylor 35 Sportsko Sneakers Hi Navy Star Høje Blå qRwzqr0x4
Unisex Superga 2754 nbsp;cotu Adult White Eu 45 top High drqwrTx76
magenta 32 Stance Kamik Navy Vinterstøvler

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Vinterstøvler Navy magenta 32 Kamik Stance

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Damer Rose Sko Georgia Sorte Til FZ7wnPxq6W

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Stance magenta Navy Kamik Vinterstøvler 32

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Elea Hvid Elea André Elea Hvid André Sandaler Elea Hvid André Sandaler Sandaler Sandaler André aqwPTcH flex Lukket Træsko Sanita Hvid San axwCO5

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Size Black Rieker Open 4 Uk Toe Women's Sandals 60953 Women PS00q1wOY