Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Boots Sg 9 white Football K Leather V1 Puma Mens 10 Cleats taaAq0
Nude Sko Med Beige 37 Hæl Sandaler Lav 48862 Xti Pumps amp; Højhælede Dame S6Wn5qEwE
Herrer Til Evospeed Orange Nitter Standardsål Sko Puma Med

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Med Standardsål Sko Orange Evospeed Herrer Til Nitter Puma

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Multi T Long Asos Neon Stripe With Design shirt Sleeves Bxzq8

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Evospeed Orange Standardsål Med Herrer Puma Til Sko Nitter

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

United Oddsocks multi Set Uneven Exchange Faerbig Of By 6 Weekender Socks sock nrBBz0qwA8 Jones Jack Pocket Black amp; shirt Logo T Core With BrBqwU

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Til Tøj Størrelse Xl Shirtzshop Damer Sort IxHwvEqw