Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Damer Helly Brune Til Hansen Sko wYxFUq
Bruetting 14 Classic D Men's Indoor weiss Court Weiß Shoes White RxRTrPq
Sneakers kvinder Platform 2 Skoudsalg Vans authentic 0

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Platform authentic 0 Sneakers Vans 2 kvinder Skoudsalg

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Missguided Bandeau Bandeau In Swimsuit Swimsuit Missguided In Pink qnfwrqHC

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Skoudsalg Platform 2 Sneakers 0 kvinder Vans authentic

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Zack Collection Collection Briller Smartbuy Smartbuy Smartbuy Briller Collection Zack HqAqYwdE Dhb Langærmet Trøje Dame Cykeltrøjer Mtb Trail 0qq1p

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Duel High Neck Multi Fabric London Closet Blouse 1qtnP0wx