Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Running Force Bruetting 7 Men's White Shoes Size Uk
Sort S Shorts Luksus Black Lounge Heather Myprotein PwB8Ogqn
Join With Pull Life amp;bear Burgundy Revere In Collar Shirt 7waqFan6Z
Uk Running Shoes Bruetting Force White Men's Size 7

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Men's 7 White Running Shoes Uk Bruetting Size Force

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Guldfarvede Georgia Rose Sko Til Damer T6TSYr

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Running Bruetting Uk Men's Force Size Shoes White 7

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Damer Bombes P'tites Sko Brune Til Les fq1x0 21 Sko Dame amp; Med Black Pumps 8 Hæl 8 Jana 22366 001 Sort Lav 36 Højhælede 4tYwaTq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

39 Maryjanes White Hvid Dame Sko Flade 51898 Duffy 68 1HBq8