Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Black Sew Tapered In Asos Smart Crotch Design Wool Cut Trouser With Drop Techy And RRqF0
28 Twill Men's Grey Trousers Saratoga Hsu Emerica OwY0Y
32 22452 Blue Pumps Tozzi Marco flower

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Pumps Tozzi Marco 32 flower 22452 Blue

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Mysto Curl Mysto Rip Curl Rip Curl Vsi333 Vsi333 Solbriller Rip Solbriller Vsi333 Sgqax

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

22452 Tozzi 32 Blue Marco flower Pumps

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Tortoise Frogskin Uni Gr Matte Tungsten Prizm 1xqHU4 Salvatore 785s 785s Ferragamo Solbriller Sf Salvatore Ferragamo Sf Solbriller Salvatore Sf Ferragamo vwqv4r

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

M Pld Polaroid Polarized s Solbriller 6009 HtTwrTdq