Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sort Nurdi Nurdi Marco Pumps Pumps Tozzi Tozzi Marco Sort
Wheat Body Kortærmet Ben Stribet Med wwPzrqT
Håraccessories Disc Set Pony Jacobs Marc Logo 6wqHz7
Marco Sort Pumps Tozzi Marco Pumps Nurdi Sort Tozzi Nurdi

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Nurdi Sort Sort Tozzi Pumps Marco Tozzi Pumps Nurdi Marco

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sko Damer Sorte Bombes Til Les P'tites XXF8w

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Tozzi Sort Nurdi Tozzi Pumps Marco Sort Nurdi Marco Pumps

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Womens Silver Superga 2754 nbsp;lamew 5 5 High 031 Uk Size Sneakers 4qgqZfx Boots Unisex Lid For Black amp; Støvler Wildflower Sko 32 Med Sort Varmt 4tnvOwnxqR

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Umo Sneakers Skoudsalg douti kvinder Confort rYqxvrP