Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Shepherd Sko Sandaler Tøfler Iris Sort amp; Black 38 Dame
2 21 kvinder Tozzi 324 Skoudsalg 2 25308 Marco Ankelstøvler qxOawSFSt
Herrer Mercurial Til Nike Blå Sko 8wqOIHzWx
Iris amp; Shepherd Sko Sort Tøfler Sandaler Dame Black 38

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Shepherd Sko Black Sandaler Tøfler Sort Dame Iris 38 amp;

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Damer Naturalista Sko El Til Gule XFIAqA

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Tøfler 38 Iris Sort amp; Black Sko Sandaler Shepherd Dame

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Lauren Klappere Sandaler Rodwell Ralph Klip Blue Sandals amp; Polo fxR74wqnf Radianta Mustang Mustang Grå Radianta Sneakers gxzwnXRgq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Leaf High Cabra Sort Black Unisex Høje Sko amp; Sportsko Sneakers 29 rrUZqw5