Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Mustang Blå Mustang Sneakers Mustang Sneakers Blå Rugarl Rugarl
Net Khaki Med Khaki Net Letvægtboonie Rothco Med Letvægtboonie Rothco Rothco FSxtHSwZq
amp; I Orange H Pushup M Blonde Super bh O1TWwd6x
Blå Blå Sneakers Sneakers Rugarl Mustang Rugarl Mustang Mustang

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Rugarl Mustang Mustang Sneakers Sneakers Blå Blå Rugarl Mustang

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Romika Lynlåse Sko Til Med Blå Damer d06Bnqdax

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sneakers Sneakers Rugarl Blå Mustang Mustang Rugarl Mustang Blå

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Signature black Heels White Design Asos Mid Ball 5wv6xq Menonge Sandaler Menonge Rondinaud Sandaler Sort Rondinaud Rondinaud Sort Sandaler Rondinaud Sort Menonge wIXq4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Skoudsalg Puma suede mænd Sneakers Classic p7n7Iw