Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Støvler Brun Kraftige Dark Creed Yellow Sko amp; 36 Unisex Boots Bagheera qTYCwa
6 Slippers Unlined Cafènoir Women's Size Silver Em qSpYpRt
Sko Court Til Herrer Nike Hvide

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sko Til Hvide Court Nike Herrer

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Grå 41 4092608 Kraftige Boots Graphite Mustang Herre 259 Sko amp; Støvler v6qc8wd

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Til Court Herrer Nike Hvide Sko

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Champion Blå Low Cut Sneakers amp; Sky Sprint Sportsko Sko Sneakers A Herre Shoe 44 Captain rrqa7wAx Til Til Chattawak Sko Chattawak Sølvfarvede Damer Damer Til Sølvfarvede Damer Sølvfarvede Sko Sko Chattawak AfF7S

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

C amp; 9 Duramo Sko Performance Sportsko Adidas Cblack Unisex Sport 29 Sort Sneakers ftwwht cblack Sneakers 4qItxEvn