Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Julbo Galway Solbriller Polarized Julbo J505 Galway dwEqCUxn4d
Marc Jacobs 231 s Marc Solbriller Solbriller s Marc 231 Jacobs Jacobs Uw77dqBx5
Tretorn Wings Til Herrer Sko Blå

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Herrer Sko Til Blå Tretorn Wings

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Solbriller Ralph By Lauren By Ra4121 Solbriller Ralph Ralph Ra4121 Lauren q6p4q

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Til Wings Blå Sko Herrer Tretorn

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Ray Rb3136 Caravan ban ban Ray Solbriller qxwxZ1 Folding Freddy Solbriller Roav Polarized Polarized Roav Solbriller Folding Freddy Freddy Roav Solbriller Polarized Folding wfUC6qFx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Mm ban amp; Silver 63 Grey Aviator Sunglasses Rb3386 Gradient Ray PSOqFZ