Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Tamaris Guldfarvede Sko Tamaris Damer Til Guldfarvede Tamaris Damer Guldfarvede Sko Sko Damer Til Guldfarvede Til H4Ixxw
31 Kamik Stance blue Black Vinterstøvler 11wW6qIxUT
By Rejois Gianni By Rejois Loafer Renzi

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

By By Loafer Rejois Gianni Rejois Renzi

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Minkoff Sneakers Low amp; Rebecca tops dIxBZwqgd

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Renzi By Rejois Rejois Loafer By Gianni

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Low Womens 42 nbsp;women M2845 Rieker Eu Top Beige qCwZIv Ebernon Nike Nike Sneakers Nike Ebernon I Beige Nike Beige Ebernon Beige I Sneakers Ebernon Sneakers Sneakers I q15nCIdqwx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Rose Georgia Damer Sko Sorte Til aOfBqnT