Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Til Rx Damer Salomon Blå Break Sko wICpOqa
White 39 Retro Air Unisex Brand Jordan Low Ns w0XPRpq
Blå Til Sko Roxy Damer Elastik Med

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Elastik Damer Sko Blå Roxy Til Med

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

36 Sko Til Skool Størrelse Herrer Old Vans Blå RqwtXX

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Elastik Til Med Sko Blå Damer Roxy

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Zag Blue Sugarfree Pumps 36 Shoes Zig Pumps Dame Blå Højhælede Sko amp; HpHx7t Evoknit Tsugi V2 Mergel Netfit Sort Herrer Sneakers Puma qSwAI5n

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Til Sko Damer Blå Venise Aigle Oqttx6T