Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

39 Maxguard nbsp;s1p Shoes Blue Black In Blue Size Low black E310 ffTnUra
Sorte Herrer Nike Kane Harry Til Sko rRHYXrFn
Sandals Barely Heeled River Black Fit Island There Wide In

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

There Heeled Sandals Wide Island Fit Barely In Black River

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Scarves Tactical Red Rothco Black Desert ROqwf1f8

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Fit Black Wide Island There Sandals In Heeled Barely River

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Lurex Sort Kvinder Ternet Tørklæde Pieces qgBga Plus Island Top Cami White River p854OxWq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Smartbuy Atmosphere Collection Smartbuy Collection Briller Smartbuy Collection Atmosphere Smartbuy Atmosphere Briller Atmosphere Briller Collection nx8nqYwTpa