Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Brunt Størrelse Tøj Xl Til Herrer Kangol 4R4Wnr
amp; Jones pack Jack Boxershorts 3 Colour 8AvFqwx1F
Brune Vanessa Til Sko Wu Damer

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Damer Til Brune Wu Vanessa Sko

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Velcro Standardsål Med Sko Herrer Columbia Grå Til wItpq1Bnvx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sko Wu Damer Vanessa Til Brune

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Blå Sko black S16 ftwr Børn Sneakers White Originals Sneakers Sportsko Eqt Zx K 36 Blue Adidas amp; Flux FRvZwpq Jacobsen M hulmønster Slip Ilse ons dxwCdB

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Méduse Sportssko Méduse Skoudsalg flambor Sportssko kvinder OZPxzq