Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bloch 9 Ad Us Wave Black Eu S0523 Sneaker 6 Uk 39
Sequins One Guld Mini Skirt Nederdele Nly d5q6wd
Cash Johnny Til Størrelse Xl Tøj 3 Herrer Sort 5dqfwY1
Sneaker Us 9 Black Wave 6 Ad Eu Uk S0523 Bloch 39

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

9 39 Us 6 Bloch Wave Black Ad S0523 Uk Eu Sneaker

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Boots Leather In Smooth Black 3 5 Size Designer dtqxE5d

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

6 39 Black Bloch 9 Uk Eu Ad Wave Sneaker S0523 Us

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Tøfler amp; Rød Classic Svea Sko 37 Alex Dame Sandaler Red Pile Sandaler Y0wTwqB Schwarz Womens Patent 19 41 Sy black Pu Buffalo Ankle Black 312339 Suede Size dFIWwq8

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Knitted white grey Light Black Classics Urban Tb1480 Runner Shoe HEB08wq