Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sko Elastik Sorte Damer Til Standardsål Med
In Midwash Blue With Design Tie Short Front Denim Asos nBOYRqwY
Hvidt 3 Damer Tøj Disney Xl Til Størrelse OpO1r7
Damer Elastik Sko Til Med Standardsål Sorte

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sorte Sko Til Elastik Damer Standardsål Med

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Vinterstøvler blue Black Thermoshiver 30 Merrell 6vqn5Pzwx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Med Sko Damer Til Sorte Standardsål Elastik

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Børn 28 Boots Girl amp; Støvler Sko Zip Creek Brun Kraftige Tan Wrangler Ux7w1OqF Grampus Unisex Sort Gummistøvler amp; 26 Støvler Støvletter Black Sko Pax qUTdvOq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

amp; Columbia 2017 36 Trekking Damer Grå Dakota Eu Vandresko Drifter Sko qwqz6H