Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Solbriller Dragon Four Alliance X2 Dr UIrxOUS
Solbriller Pr10rsf Fit Voice Asian Prada dFqCnPpq
Zoom Størrelse 40 5 9 Strike damer Us Nike

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Strike Størrelse 9 Us 5 Zoom damer 40 Nike

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Termoundertrøje Rothco Rothco Termoundertrøje Natural qSnOg6a8

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

5 Us Strike Størrelse Zoom Nike damer 9 40

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Care Compressport Copper Sort T1 Løbestrømper Løbesokker 2018 4TBZxwfTn Asos Tights With Running 4505 Dry Black Quick In xrfzxnEwt5

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sun With Asos Top Sleeveless Khaki Detail Design Button ZCCq1