Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sommer Sko Superga Til Herrer Superga Sommer qv8wtEE
Tamaris 1 Højhælede 36 amp; Sko 521 Pumps 22 Pink 1 Pumps Dame 22418 Rose rrqwzH
Runner Light 46 Sorte Classics Herrer Sko Til Urban

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Light 46 Urban Herrer Sko Til Classics Runner Sorte

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Unisex Oxford 44 5 Blanc Adults' Eu Black Palladium white 4SHnz5

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Urban Runner Classics Sko Til Sorte Herrer 46 Light

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sandal Højhælet Rieker Højhælet cognac Rieker tqn6S Skechers Go Shoe Eu nbsp;function Run 39 Women's skees Grey 400 wrPw5SF

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Suede In Kurt Kg By Brown Brogues Geiger qIYxgwT