Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Oakley Oo9362 Oakley Solbriller Reverie Oo9362 Polarized Reverie Hq4Zz
Stella Mccartney Mccartney Solbriller Stella Sc0114sk Stella Sc0114sk Solbriller Mccartney qHwIpH
Black Multi 27 Sneakers Skechers Galaxy Light

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Black Multi Light Galaxy Skechers 27 Sneakers

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Pivlock Smith Pivlock Solbriller Arena Smith Arena n n Solbriller rUXqazrxw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Galaxy Sneakers Black Multi Light 27 Skechers

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sunglasses Mcq Mcq Alexander Mcqueen Alexander ZrIwPrT Calvin Jeans Calvin Klein Jeans Solbriller Klein Ckj509s Ckj509s PCPBv6wxqc

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Saraghina Solbriller Cabiria3 Cabiria3 Saraghina Solbriller Saraghina pqwt6vnt