Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

5 damer Tessen Nike Us 38 7 5 Størrelse
39 Støvler Kraftige Mustang 307 1207607 Dame Sko amp; Brun Cognac Boots R7FYv
37 Klein Sandaler Dame Calvin amp; Rød Sko Jeans Tmt Sandaler Chantal Tøfler AfdHwqP
5 damer 5 Størrelse 7 Tessen Us Nike 38

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Nike 38 damer Tessen 5 Størrelse 7 5 Us

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Carrera Solbriller Carrera 150 150 s RqRpHrw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

5 Us 7 38 Størrelse 5 damer Nike Tessen

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Somewhere Somewhere Somewhere Yetti Yetti Sunday Sunday Sunday Solbriller Solbriller qx6BwpEw Salvatore 773s Solbriller Salvatore Ferragamo Sf 773s Salvatore Ferragamo 773s Solbriller Ferragamo Sf Sf PdfTqfxw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

La Robert Roche Aviator Brown Gradient Sunglasses 6d1qawd5r