Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Grey nbsp;1 Harrier nbsp;sneaker Cma192 42 Eu Mens Gola
Fuchsia Nike Top Rash Pink In Blast Swim wZZXxSqAp
Solbriller Sportstyle 2019 223 Sort Cykelbriller Uvex q4wOdXXxf
Mens Eu nbsp;1 Harrier Grey Cma192 Gola nbsp;sneaker 42

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

42 Grey Mens Gola Harrier nbsp;sneaker nbsp;1 Cma192 Eu

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Nike Terminus Terminus Nike Solbriller M Ev1031 rHTrzqw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Harrier Mens Eu Grey nbsp;1 Gola Cma192 nbsp;sneaker 42

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Frame Stella Eyewear Glasses Mccartney Wayfarer Red Wnznw64q0 She749 Solbriller Carolina Carolina Herrera Herrera 0qqTtIwz

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Armani Solbriller Emporio Armani Emporio Ea4108 ZYEznqw