Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

B Combi Trousers Floral 1 young Printed UHwUxpr
Til Blåt Xl Herrer Tøj Størrelse Salomon xRwRfIqC
Brune Upstate Til Sko Herrer Champion

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Til Upstate Sko Herrer Brune Champion

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Skechers Men's Shoes Diameter marron Uk Brown Zinroy 7 rrwaqRdnWS

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Champion Herrer Brune Sko Til Upstate

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sandaler Skoudsalg Stuart kvinder Elizabeth bakou v6wf8xq dark 4 Cat Safety Grey Brode Women's 37 Grey Trainers Src Eu St Uk Sb 8wR8xqTA

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

W Hjemmesko Glerups Skoudsalg porter kvinder qXOxRwA