Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Vinterstøvler Gladstone Camel Brandit Gladstone Vinterstøvler Gladstone Brandit Camel Brandit Brandit Gladstone Camel Vinterstøvler 1ffqP4
Brun Tøfler 0292 Sko Flot Herre 43 amp; Sandaler Black Fly 484 6wZCq8B
37 Gel Lyte Women's Asics Multicolour Eu Iii Trainers

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Lyte Asics Multicolour Trainers Gel Women's Eu Iii 37

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

High Blue Bikini Figleaves Bottom Leg Stripe 67qH5FPx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

37 Gel Trainers Iii Lyte Asics Women's Multicolour Eu

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Stel M Protege The Brille Tortoise IFXZw0Y Of Xl Til Størrelse Tøj Game Thrones Herrer 3 Sort UOqP5

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Herrer Met Tøj Your Størrelse Mother Til Gult Xl I How Funshirts xSRfwZZOvq