Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

2 Eu Superstar 3 Low Adult Foundation 46 Unisex top Adidas
Black Cutler Briller Gross And Wayfarer Ta6nqFHY6
Uni Nightingale The Gr Black Mat Walnut awXfv
Unisex 3 Eu Low 2 Foundation 46 Superstar top Adult Adidas

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Eu top 3 Adidas Superstar 2 Unisex Adult Foundation Low 46

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

430 Sko amp; 20 0922 Grå Støvler Black Boots blue Gulliver Vandrestøvler Børn f7UdHqIwf

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Foundation Eu 2 Adult Adidas Superstar 46 Low 3 top Unisex

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

5 Braun 38 Uk muskat Boots Remonte Eu 24 Dorndorf Women's D0174 muskat Brown SqUBzwU Unisex Støvletter Gummistøvler Ultra Black amp; Sort grey Sko Viking 23 Støvler FwSxSn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sko Rick Morty And 46 Sorte Herrer Til qtdfwfnP