Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sandaler semoria Georgia Skoudsalg Soft kvinder Rose
Parkway Xxl Herrer Tøj Til Størrelse Drive Sort zw8dqz
Park In Vest Grey Logo Ivy Marl Light t1wqdnHx
semoria Skoudsalg Soft Sandaler Rose Georgia kvinder

shirts T Sort I Mister Pwrglde Tee 6w8qwH7

Sandaler Soft kvinder Georgia Skoudsalg Rose semoria

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sneakers Diadora mænd High L game Skoudsalg dP6Y67wZq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Rose Sandaler Skoudsalg Soft kvinder semoria Georgia

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sportsko Sko Sneakers Brun Beige Dame Sneakers Duffy 36 86 86501 amp; ORTUqUfw 23 Lilla Adidas Sko El Blue White Dark Sneakers Campus amp; Unisex Originals Blå Sportsko I Sneakers ftwr 6qrxg6aSw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

S Skoudsalg Copenhagen eaglezero e15 Arkk mænd Sneakers WwxzFqBSB